Miten sensorimotorinen psykoterapia voi rikastuttaa psykodraamaa?


Tule elävöittämään, syventämään ja laajentamaan psykodraamaosaamistasi:

Miten sensorimotorinen psykoterapia voi rikastuttaa psykodraamaa?

Teoreettisia näkökulmia ja käytännön sovelluksia.

  • Sensorimotorinen psykoterapia perustuu interpersoonallisen neurobiologian, kiintymyssuhdeteorian ja kognitiivisen lähestymistavan sekä mindfullnesin soveltamiseen terapeuttisessa prosessissa ja suhteessa.
  • Psykodraamassa ja sensorimotorisessa psykoterapiassa ihminen nähdään fyysisen, psyykkisen, sosiaalisen, spirituaalisen (kosmisen) ja kulttuurisen ulottuvuuden muodostamana kokonaisuutena ja ympäristönsä jäsenenä ja toimijana.


Sensorimotorisessa teoriassa ja käytännöissä on paljon yhteyksiä psykodraamaan ja useat käsitteet ja mallit selittävät neurotieteen näkökulmasta, mitä psykodraamassa tapahtuu.

Koulutus muodostuu kahdesta kahden päivän seminaarista, joissa käsitellään ja tutkitaan käytännössä psykodraaman rikastuttamista sensorimotorisella näkökulmalla.

Koulutus soveltuu kaikille psykodraamaohjaajille ja -opiskelijoille. Painotus on psykodraaman psykoterapeuttisessa soveltamisessa, mutta koulutuksesta hyötyvät myös muut psykodraamamenetelmien käyttäjät.

Kouluttajana on Kirsti Silvola (psykodraamakouluttaja TEP, psykiatri, psykoterapeutti). Kirsti on kouluttautunut sensorimotoriseen psykoterapiaan sekä Suomessa että Norjassa.

Katso lisää sensorimotorisesta psykoterapiasta: www.sensorimotorpsychotherapy.org

Ajankohta ja paikka

Koulutus järjestetään Helsingissä kahdessa jaksossa 27.-28.10. ja 24.-25.11.2017 päivittäin klo 10-17. Koulutus on Kulttuurikeskus Sofiassa: www.sofia.fi.

Hinta

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.8.2017, ja koulutuksen hinta on 400 euroa + alv.24%, yht. 496 euroa. Jos ilmoittaudut 11.8.2017 tai sen jälkeen, hinta on 450 euroa + alv.24%, yht. 558 euroa. Maksu sisältää 4 koulutuspäivän ohjelman, materiaalit ja kahvit.

Peruutusehdot

Jos et pääsekään mukaan, voit perua osallistumisesi kuluitta viimeistään 10.9.2017. 11.9.-30.9.2017 peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 1.10.2017 ja sen jälkeen peruutuksista peritään 100% osallistumismaksusta. Osallistujan voi vaihtaa kuluitta toiseen. Ilmoita peruutuksista tai osallistujan vaihdosta sähköpostitse toimisto@ihmis.fi

Ilmoittaudu mukaan tässä: ilmoittautuminen

Tervetuloa!